ΠΑΡΤΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ


Το Superbowl είναι ένας πολυχώρος διασκέδασης και ψυχαγωγίας όχι μόνο για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά. Τώρα μπορείτε να διοργανώσετε ένα ολοκληρωμένο πάρτυ ενηλίκων και να καταπλήξετε τους φίλους σας με παιχνίδια, ποτό και φαγητό σε ασυναγώνιστες τιμές. Και οι ενήλικες έχουν ψυχή και δικαίωμα στο πάρτυ!

Πάρτυ γενεθλίων για μεγάλα παιδιά

Βαρεθήκατε τις μονότονες συγκεντρώσεις σε σπίτια γνωστών και φίλων και αναζητάτε έναν εναλλακτικό τρόπο να γιορτάσετε ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας;

Ελάτε στο Superbowl και εμείς θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό πάρτυ γενεθλίων, μια αξιομνημόνευτη ονομαστική εορτή, μια επέτειο ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Retro και εναλλακτικά πάρτυ για όλα τα budget

Αν το θέμα του πάρτυ σας είναι κάπως ιδιαίτερο και έχει ανάγκη από μελετημένη διοργάνωση και προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως το retro ή κάτι άλλο εναλλακτικό, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Επιλέγουμε για εσάς τη σωστή μουσική και διακόσμηση, την κατάλληλη διαρρύθμιση του χώρου, έτσι ώστε το θέμα σας να ζωντανέψει μπροστά στα μάτια σας.

Στο Superbowl σας βοηθούμε να διοργανώσετε ένα θεματικό πάρτυ της επιλογής σας και πρoσφέρουμε λύσεις για κάθε budget.

Παιχνίδια για όλες τις ηλικίες

Το Superbowl είναι γνωστό για τα ποιοτικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Συνδυάστε το πάρτυ σας με παιχνίδια όπως το bowling, το μπιλιάρδο, το ping-pong και δραστηριότητες όπως το roller-skating. Θα ζωντανέψουν την ατμόσφαιρα και θα αποτελέσουν τη βάση για μια υπέροχη και διασκεδαστική εμπειρία που εσείς θα έχετε προσφέρει.

Catering για όλα τα γούστα

Μια άρτια εκδήλωση δε θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη χωρίς το κατάλληλο φαγητό και ποτό.

Το catering του Superbowl διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία εδεσμέτων, σνακς, ποτών και αναψυκτικών, που μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Μαζί θα οργανώσουμε ένα εξαιρετικό μενού για εσάς και τους φίλους σας ανάλογα με το είδος και το ύφος του πάρτυ που θέλετε να προσφέρετε.

Καλέστε μας τώρα για το επόμενο πάρτυ ενηλίκων ή θεματικό πάρτυ που θέλετε να διοργανώσετε.